top of page
Corvette C2 velg wassen.jpg

Premium cleaning

Een schone auto is een breed begrip en voor een ieder anders.

 

DriveLife Care hanteert daarom maar één standaard. Een auto is pas schoon als alle kwetsbare- en zichtdelen zijn ontdaan van vervuiling en contaminatie.

 

Alleen de meest hoogwaardige middelen en oog voor detail maken dit doel haalbaar.

V.a. €75,- excl. btw

In het kort

  • Diverse mogelijkheden; exterieur, interieur, motorruimte, ophanging en bodem

  • pH-neutrale shampoo en reinigingsproducten

  • Volledig handgewassen, volgens de two-bucket- methode

  • "Factory Fresh" eindresultaat

Corvette C2 exterieur wassen.jpg

Exterieur

Onze luxueuze handwas dienst, volgens de two-bucket methode, is de meest veilige manier om uw auto te wassen. Wij zien het daarom ook liever als een verzorgingsbehandeling.

Middels DriveLife Care's 13-stappen(!) systeem wordt uw auto ontdaan van vervuiling & contaminatie en daarmee letterlijk teruggebracht in showroomstaat.

Kleine maar belangrijke details als de banden, uitlaten, deursponningen en wielkasten worden hierbij met aandacht verzorgd.

Door het gebruik van lucht en zeer zachte droogdoeken wordt de kans op lichte krasjes zo beperkt mogelijk gemaakt.

Om de "Factory Fresh" waardering te behalen worden de banden gevoed met een dressing en wordt de auto behandeld met een washcoat en quick detailer, wat resulteert in een zeer diepe glans en bescherming voor een aantal weken.

Uiteraard is het achteraf aanbrengen van een wax of sealant ook mogelijk.

Interieur

Genieten van uw auto kan alleen wanneer u in een schone en frisse omgeving zit. Wist u bijvoorbeeld dat een vies interieur ook daadwerkelijk ongezond is?

Om het interieur van uw auto weer in een conditie te krijgen zoals deze de fabriek verliet, blijft het niet bij stofzuigen en een doekje over de ramen halen.


Uiteraard wordt eerst het volledige interieur ontdaan van oppervlakkig vuil, stof, kruimels etc. middels fijne borsteltjes en een speciale stofzuiger.

Vervolgens reinigen wij het gehele interieur met speciale producten en geven wij nog wat extra aandacht aan alle punten die u vaak aanraakt of op zit middels speciale ontvetters.

Heeft u leer, tapijt of andere (kunst)stoffen in uw interieur, dan kunnen wij deze naar wens een diepe verzorging en bescherming geven.

Laat u versteld staan van het effect van een 100% schoon interieur. Wij dagen u uit om op zoek te gaan naar overgebleven viezigheid.

Interieur detailing spray
Opel Astra OPC motorruimte detailing resultaat

Motorruimte

Een schone auto stopt niet bij alleen de buitenzijde.

U zult het vast wel herkennen, u bent in het trotse bezit van een mooie auto en wilt deze het liefst niet vies maken. Toch rijdt u er geregeld in om er heerlijk van te genieten. Even wassen en hij staat weer te stralen. Maar wanneer u de motorkap open doet voor een trotse blik, is de buitenzijde maar schijn.

Wij bij DriveLife Care vinden dat auto's waar u trots op bent niet alleen schoon maar ook verzorgd moeten zijn. En hier hoort ook een schone motorruimte bij.

Met speciale producten en apparatuur brengen en behouden wij deze ruimte in top staat. Doormiddel van pH-neutrale ontvetters, zachte borstels, stoom en natuurlijk specialisme kan ook hier de stempel "Factory Fresh" op worden gedrukt.

bottom of page