top of page

Onze werkwijze

Wij zijn geen doorsnee detailing bedrijf

Bij DriveLife Care creëren wij een unieke beleving rondom de behandeling van uw auto. Onze werkwijze begint met een persoonlijke intake, waar we niet alleen u, maar ook de auto leren kennen. We begrijpen dat elk voertuig een eigen verhaal heeft, en we willen dat verhaal tot leven brengen.

 

Bij ons draait het niet alleen om de behandeling van de auto, maar ook om het traject met de klant. We geloven in een hoogstpersoonlijke aanpak, waarin we de wensen en behoeften van de klant in acht nemen.

 

Onze aanpak is net zo uniek als uw auto, en dat maakt ons anders.
Ontdek het hier:

Of het nu om één auto, meerdere of een hele collectie gaat. Wij leren altijd eerst de persoon achter de auto(‘s) kennen middels een persoonlijke en vrijblijvende intake. Bij de klant of onze locatie.
Zo begrijpen wij met wie, maar ook waar wij mee te maken hebben. Iedere klant heeft zo zijn wensen en iedere auto is anders.

Vanuit hier stellen wij een profiel op voor de klant en de te behandelen auto’s. Zo weten wij in de toekomst precies de wensen van de klant om te zetten in het perfecte resultaat.
*Dit is mogelijk op zowel uw als onze locatie.

Kopje koffie

Intake

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten om samen te kijken naar de beste mogelijkheden om uw voertuig weer in top conditie te krijgen en behouden.

Hoe werkt het?

  1. Boek uw vrijblijvende intake in onderstaand scherm

  2. Wij nemen contact met u op ter bevestiging

  3. Eén van onze specialisten komt bij u langs op de door u gewenste locatie

  4. Bent u nieuw bij ons? Dan leren wij elkaar eerst kennen tijdens een kopje koffie

  5. U en de specialist bekijken samen de auto('s) en bespreken de wensen

  6. Binnen 24 uur ontvangt u twee voorstellen op maat: 1 met de besproken wensen en 1 waarbij wij grenzen verleggen. Het verschil? Uit onze ervaring weten wij wanneer u echt (weer) verliefd wordt op uw auto…

  7. Indien u tevreden bent met een voorstel starten we het behandeltraject.

bottom of page