top of page
Corvette dripping shampoo

Leer ons kennen

Pure passie

Dat is wat DriveLife Care heeft doen ontstaan.


Een voorliefde voor bijzondere auto’s is 1, maar ook precies weten die auto’s in een staat te brengen of houden waarbij je echt kan zeggen dat het iets met je doet, dat is een 2e.

DriveLife Care is een nieuwe tak onder de DriveLife naam. Waar het begon met het creëren van mooie evenementen en reizen voor de purist die een bijzondere auto bezit onder de naam DriveLife Events, gaan we nu verder.

Cleaning – Detailing - Protection

Wat onderscheidt ons

Onze persoonlijke benadering, onze werkwijze en ons aanbod aan diensten.

Wij zijn geen doorsnee detailing bedrijf. Wij zien iedere auto waar wij aan werken als een kunstobject en laten dit in al onze manieren blijken.

Ontdek onze unieke werkwijze:

Of het nu om één auto, meerdere of een hele collectie gaat. Wij leren altijd eerst de persoon achter de auto(‘s) kennen middels een persoonlijke en vrijblijvende intake. Bij de klant of onze locatie.
Zo begrijpen wij met wie, maar ook waar wij mee te maken hebben. Iedere klant heeft zo zijn wensen en iedere auto is anders.

Vanuit hier stellen wij een profiel op voor de klant en de te behandelen auto’s. Zo weten wij in de toekomst precies de wensen van de klant om te zetten in het perfecte resultaat.
*Dit is mogelijk op zowel uw als onze locatie.

Porsche Panamera Turbo S - Interior 1.jpg

Onze drive

Wij zijn van mening dat deze auto’s gebruikt moeten worden waar deze voor gemaakt zijn. Genieten, kijken, ruiken, beleven...

Uiteraard gebeurt er wel eens wat wanneer ze gebruikt worden, of raak je de glans kwijt na het vele wassen van alle rally’s.
Diverse factoren kunnen doen beslissen om de auto dan niet meer te gebruiken, waardoor het echte genieten verdwijnt. Dit willen wij uit de weg gaan.

Zo staan wij paraat om ervoor te zorgen dat de auto altijd in optische top conditie blijft en er geen concessies hoeven worden gedaan omtrent de auto te gebruiken waar deze voor gemaakt is.

bottom of page