top of page
Mercedes-Benz collectie met 300sl, pagode en 200se

Collection care

Met 'Collection care' van DriveLife Care is uw auto collectie altijd tot in de puntjes verzorgd op het gebied van optische staat.

Of de auto nu weer terug in conditie moet komen na een autoreis, een periodieke onderhoudsbeurt aan de coating nodig is of een nieuwe auto aan de collectie wordt toegevoegt, alles is up to-date en staat klaar voor vertrek.

"We care about your collection"

Prijs op aanvraag

In het kort

  • Altijd in perfecte optische staat

  • Geen vieze en onverzorgde auto's in de collectie

  • Omkijken naar het bijhouden van de collectie is verleden tijd

  • Volledig discreet en één aanspreekpunt

  • Alle diensten inbegrepen

Mercedes-Benz collectie met 300sl en pagode

Altijd in perfecte staat

Met een collectie aan mooie en bijzondere auto's komt er ook een hoop zorgen bij wat betreft het in nette staat houden van al deze prachtstukken.

Met DriveLife Care nemen wij dit volledig uit handen, waardoor de auto's altijd in perfecte staat paraat staan.

Diensten als premium cleaning, high-end detailing en ceramic coatings zijn standaard inbegrepen. Maar ook de mogelijkheid tot eventuele schades laten oplossen, transport of wellicht een PPF beschermende folie plaatsen is mogelijk.

Onze werkwijze hierin: samen met u kijken wij wat uw wensen zijn op het gebied van het uit handen nemen van diverse diensten. Vervolgens maken wij per auto een profiel aan in onze database waarin we de volledige optische onderhoudsgeschiedenis bijhouden. Hierin kunnen zowel u als wij alles terugzien.
Daarnaast houden wij nauw contact met u over de collectie betreft wanneer bepaalde punten uitgevoerd moeten worden en komen wij periodiek kijken naar de staat van de auto's.

En dit alles volledig discreet en met één aanspreekpunt voor u.

bottom of page